Paskutiniai potepiai


Kodel kandant paskutini pyrago kasni pasidaro nebeskanu? Nors iki isikelimo liko vos 3 savaites, jauciu kaip aplink visi tempia guma. Vasara? Atostogos? Paskutiniai centimetrai visada sunkiausi? Ne isimtis ir as: 2 savaites atostogu, 1 savaite komandiruoteje.
Ivertinus situacija in total, galiu drasiai teigti, kad siai dienai priekaistu turiu elektros instaliacijai (visur jauciamos smulkios “nedadielkes”: elektros spinta, jos nera, sviestuva viena pamirso pakabinti, keli transformatoriai kazkaip idomiai sumontuoti, buvom sutare juos paslept sienose, lubose, nu nzn – as suprantu, jam smulkmena, man tiesiog neuzbaigtas darbas), laiptu tureklu sumontavimui (situacija labai lieva su pirmo ir antro auksto tureklu suvedimu), apdailininkams (na negi sunku sutvarkyti mazus pabraizymus sienose? Ypac, kai grunta uzsidejo, liko pasveist ir patept su teptuku).
Pagaliau, kita savaite ketvirtadieni atvaziuoja terasines lentos. Kadangi tie patys biciuliai alyvuos ir grindis (o ta butina pasidaryt iki inesant baldus, technika ir etc, galima sakyti, kad isikelimo data tiesiogiai priklauso nuo ju (nes nebus kada ir kaip alyvuot, kai I buta prades vaziuoti baldai, buitine technika, santechnika) – viskas, po terasiniu lentu sumontavimo jokiu baltu batu zymiu ant grindu bute!
Dar sekancia savaite reiks suziuret keleta svarbiu darbu vienu metu – montuosis veidrodziai, iskart po to keramine santechnika, paraleliai desim ir santechnika – jei bus prasove santechnikai kazkur sienose – bus labai negerai… Tikekimes, kad viskas bus OK. Neuzilgo tures pasirodyt ir visi virtuves baldai su visa buitine technika.
Vidines durys…. va cia turiu galvaskaudi – kadangi pakilo duru samata 25%, su jomis kol kas nieko nedariau. Terminas iki 6 savaiciu su sumontavimu.
Daugiau kaip ir beveik viskas bus- vonios, vaiku kambariu baldu, spintu projektavima atiduosiu savo antrai pusei, sekmes ir tvirtybes jai.

Leave a comment